Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Zašto treba iznajmniti rent a car u velikom gradu?


Stanovnici vremenom to posmatraju kao nužno zlo i prilagođavaju mu, slično kao kiši ili snegu, kao nešto na šta ne mogu da utiču. Naučili su kada je špic vreme i kada ima najviše vozila na glavnim bulevarima i ulicama, kada treba izbegavati mostove i raskrnice.

Svi koji su bar jednom posetili veći grad upozanti su sa ovim „problemom“. Znaju da im tada ne može pomoći niko i da će u startu kasniti minim sat vremena, a nekada i više. Turisti uglavnom previde tu mogućnost, pa se dešava da ne stignu da posete određene lokalite u novom gradu jer ih je uhvatio saobraćajni špic.


Taxi vs gradski prevoz

Jedna od potencijalnih opcija koja im stoji na raspolaganju jeste taksi. Prednosti taksi vozila u odnosu na gradske autobuse su višestruke. Prva i možda glavna prednost jeste da će vam uštedeti vreme. Taksisti sa iskustvom odlično poznaju uličice i prečice kojima možete izbeći kolone vozila i autobusa. Uglavnom se vozite sami, te je veći komfor i ne morate da stajate na svakih 5 minuta da bi novi putnik ušao. Druga strana ove medelje jeste novac. U poređenju sa gradskim prevozom duplo je skuplji, a ima i onih „divljih“ taksista koji naplaćuju duplo više ukoliko primete da ste turista. Ukoliko se odlučite za ovu opciju budite oprezni i otvorite „četvoro očiju“.


Rent a car

Drugo rešenje koje se pokazalo kao bolja opcija jeste rent a car. Iznajmljivanje vozila vam može uštedeti vreme, ali i novac. Pitate se, kako? Rent a car je vrsta usluge koja je pre svega bila popularna na Zapadu, ali je razvojem drugih delova sveta ulazila i u druge države. Uglavnom rezervisana za veće gradove sa aerodromima. Danas, svaki veći grad ima bar jednu rent a car agenciju.

Kako to zapravo funkcioniše?


Sve firme koje nude ovu vrstu usluge imaju sajtove gde možete pronaći i videti koja vozila su dostupna, kolika je cena i šta vam je sve potrebno od dokumenta. Kada odaberete vozilo shodno vašim potrebama rezervišete, uplatite depozit i auto vas čeka na željenoj lokaciji. Možete izabrati vozilo sa vozačem, što se i preporučuje ukoliko ste prvi put u tom gradu. Vozilo vraćata na dan vašeg odlaska. Iznajmljivanjem vozila dobijate auto samo za sebe, vozača i komfor. Sve što je potrebno za jedno putovanje.


Među metropolama koje se mogu pohvaliti jakim rent a car agencijama nalazi se i Beograd. S obzirom na veličinu grada i položaj, broj turista se iz godine u godinu povećava, te je potrebno pratiti trendove i odgovoriti potrebama tržišta.


AR rent a car Beograd aeorodrom

AR rent a car Beograd jedna je od kvalitetnijih i najboljih agencija koja pruža upravo usluge iznajmljivanja vozila. Višegodišnje iskustvo, profesionalni tim, dobro opremljen vozni park i adekvatne i povoljne cene su glavne karakteristike ove agencije. Rent a car Beograd vam omogućuje brzo i lako iznajmljivanje automobila. Širok asortiman udobnih i sigurnih vozila koje možete preuzeti na pogodnim relacijama. Svaki automobil prolazi kroz servisne provere, a vozači su iskusni profesionalci. Za iznajmljivanje vozila na duži vremenski period agencija nudi i određene pogodnosti.

Zato, ako idete u neki veći grad, izbegnite gužvu na vreme i rezervišite automobil na vreme. Uživajte u putovanju uz rent a car usluge!

Pogledajte još:

Prednosti iznajmljivanja automobila u velikim gradovima

Prednosti iznajmljivanja automobila u velikim gradovima

Život u velikom gradu nosi sa sobom niz izazova, a mobilnost je jedan od ključnih faktora koji utiču na svakodnevni ritam. Mogućnost da od tačke A do tačke B (a naročito u velikim gradovima gde one mogu biti udaljene i desetine kilometara) stignete za neko razumno vreme, zaista je prednost. Naravno, to je jedino moguće ukoliko se odlučite za automobil – sopstveni, iznajmljeni ili za taxi usluge. ...

Zašto je rent a car bolji izbor u odnosu na taksi?

Zašto je rent a car bolji izbor u odnosu na taksi?

Pitanje koje muči svakog turistu kada se nađe u inostranom gradu jeste kojim prevozom da krene u obilazak novog mesta. Da li da koristi gradski prevoz i stopi se sa starosedeocima u potpunosti? Da li da se vozi taksijem ili da se ipak odluči za rent a car?...

Rent a car u Beogradu

Rent a car u Beogradu

Usluga rent a cara-a postoji od davnina. Zapravo početak rent a car industrije vezuje se za godinu 1916. i priče koje je pokrenuo Džo Sanders iz SAD-a. On je pokrenuo prvi rent a car biznis u Nebrasci te davne 1916. godine i u ponudi je imao samo jedan model automobila, Ford. Nakon godinu dana njegov posao se razvio i u tom trenutku iznajmljivao je čak 18 automobila po ceni od 10 centi po jednoj milji. ...

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila