Sve najnovije informacije vezane za rent a car Beograd možete pronaći ovde kod nas.

Jeftin obilazak Beograda uz rent a car


Naš glavni grad Beograd, kao i svaka druga prestonica zauzima ogromnu površinu, te vam je potrebno više vremena da ga obiđete. Na raspolaganju vam je nekoliko mogućnosti. 


Prva mogućnost – gradski prevoz

Ukoliko odlučite da Beograd obilazite gradskim prevozom, naoružajte se strpljenjem. To se posebno odnosi na period dana posle 16 časova, jer su gužve u saobraćaju nenormalno velike, pa ćete duže putovati do željene lokacije. Do nekih delova grada potrebno je promeniti i po nekoliko gradskih prevoza, jer ne postoje direktne linije. To ponekad može da pokvari sam obilazak grada. Tome treba dodati i putnike, među kojima uvek ima onih pomalo nezgodnih koji samo nešto guđaju. Ukoliko želite da izađete noću, morate čekati noćni prevoz, koji je redak i kreće se zaobilaznim ulicama. 


Rent a car Beograd

Drugo rešenje – taksi prevoz

Druga mogućnost koja vam stoji na raspolaganju jeste taksi prevoz. To svakako ima svoje prednosti u odnosu na gradski prevoz, jer se za početak vozite samo vi i možete brže doći do određene adrese. Ono što je možda negativna strana taksija jeste cena, a ukoliko se vozite noću, plaćate uslugu po noćnoj tarifi, koja je uglavnom znatno veća. Njegova dobra stvar jeste da je brži od autobusa. 

Olakšajte sebi obilazak grada uz rent a car Beograd


Aerodrom rent a car

Međutim, ako želite da što jeftinije obiđete Beograd, onda je pravo rešenje za vas rent a car. Ova vrsta usluge odavno se neguje na Zapadu, a u Srbiji tek sada stiče popularnost. 

Iznajmljivanje automobila znatno olakšava obilazak i štedi vaše vreme koje možete utrošiti u posetu još nekog drugog mesta u gradu. Rent a car vam pomaže da sami organizujete svoje vreme, da brže i lakše prođete gradom. Ono što je najveća prednost rent a cara jeste sama cena i feksibilnost, jer ne zavisite od drugih. 



Ukoliko dolazite u posetu našeg glavnog grada avionom, već na samom aerodromu možete iznajmiti automobil. Postoji još jedna mogućnost, a to je da online putem rezervišete i dogovorite se oko preuzimanja automobila.  

Posebno se preporučuje poslovnim ljudima koji su vremenski ograničeni, te im je potrebno maksimalno efikasno prevozno sredstvo. Iznajmljivanje automobila je pogodno i za porodicu koja je odlučila da na nekoliko dana pobegne od svakodnevnice i obiđe Beograd. 

Uz rent a car prođite jeftinije i vidite više

Ukoliko ste se odlučili za opciju rent a car, ne bi bilo loše da se raspitate detaljnije o samoj usluzi, koliko ranije treba rezervisati automobil, koji dostupni model bi odgovarao za vaše potrebe i slično. Uglavnom je praksa takva da kada uzmete vozilo, vaš obilazak grada može početi. Automobil vraćate poslednjeg dana, kada napuštate naš glavni grad. Rent a car Beograd se preporučuje svima koji žele da u što kraćem roku vide što više, a prođu što jeftinije. 

Rent a car Beograd aerodrom

Ako želite da u potpunosti osetite i doživite Beograd i sve njegove draži najbolji način da to uradite jeste ukoliko se odlučite za rent a car. Na kraju krajeva, svi mi želimo da što jeftinije prođemo na svojim putovanjima. 

Dosadašnja iskustva govore da rent a car predstavlja jednostavan, efikasan i povoljan vid transfera. Zato se broj korisnika ove usluge iz godine u godinu povećava. Rent a car Beograd garantuje pouzdan i povoljan obilzak grada. Ono što vam ostaje jeste da se otisnite u obilazak i beležite momente, jer se putovanja mere baš po uspomenama i trenucima.


Pogledajte još:

Zašto stranci u Beogradu iznajmljuju rent a car?

Zašto stranci u Beogradu iznajmljuju rent a car?

Iz godine u godinu broj turista koji poseti Beograd raste. Lako se prepoznaju. Uglavnom se kreću u grupicama, noseći kameru u rukama kako bi uslikali arhitekturu i znamenitosti ovog grada. ...

Šta sve nudi prestonica južne Srbije – Niš?

Šta sve nudi prestonica južne Srbije – Niš?

Beograd, glavni grad Srbije, nije jedini grad koji ima aerodrom. Niški aerodrom je u poslednjih nekoliko godina dobio na značaju zahvaljujući niskobudžetnim avio kompanijama koje su otvorile svoje baze u ovom južnom gradu....

Koliko je teško pružati usluge iznajmljivanja automobila?

Koliko je teško pružati usluge iznajmljivanja automobila?

Da biste ostvarili poslovni uspeh, potrebno je vreme, konstantno ulaganje i usavršavanje u poslu. Biti transparentan i profesionalan u radu, kada postoji velika konkurencija, predstavlja ne samo uspeh, već i izazov. Sa vlasnikom AR rent a car firme, koja se prvobitno bavila iznajmljivanjem automobila, Željkom Staničićem, razgovarali smo kako je došao na ideju da se bavi ovim poslom i koliko je danas teško pružati usluge iznajmljivanja automobila....

Rezerviši

Your message was sent successfully!

Something went wrong, try refreshing and submitting the form again.

Mesto preuzimanja vozila:

Mesto vraćanja vozila:

U cenu je uračunato:

  • Kasko osiguranje
  • Osiguranje putnika
  • Neograničena kilometraža
  • Porez - PDV
  • Obavezna oprema
  • Busteri - gratis
  • Preuzimanje na terminalu aerodroma
  • Besplatne prepravke datuma
Dodaci:
Kontakt informacije

Besplatno otkazivanje rezervacije
Plaćanje prilikom preuzimanja vozila